203

Zbavte se jich nadobro

by

in


Každý už někdy určitě řešil, že se mu domů nastěhovali mravenci nebo doma objevil ještě něco horšího. Mravenci, moli nebo třeba myši jsou bohužel častými návštěvníky domácností. Zbavit se jich jednou provždy nebývá tak jednoduché, jak si člověk myslí, a většina lidí začne používat zaručené babské rady. Spousta lidí je překvapených, když zjistí že tyto rady příliš nefungují. Jestli i vy zrovna bojujete například s mravenci nebo s invazí molů, nebojte se nám zavolat. Rádi vám pomůžeme zbavit vaši domácnost čehokoliv chcete. V současné době je běžné, že se ke stavbě příček nebo ke zhotovení stropních podhledů používá sádrokarton.

myš kanál

Je to lehký materiál, se kterým se snadno pracuje, a oproti cihlám stojí pár korun. Takovou příčku ze sádrokartonu si dokáže doma udělat téměř každý, protože videa s návody najdete na celém internetu. Sádrokarton má jednu nevýhodu – montuje se na kovovou konstrukci, a mezi konstrukcí a samotným sádrokartonem vzniká prostor, do kterého se rádi schovávají právě myši. Jak to poznáte? Mnohým lidem se stalo, že bohužel doma hledali zdroj silného a velice nepříjemného zápachu. Často jde právě o uhynulá zvířata v sádrokartonových příčkách. Může se stát, že mrtvé zvíře najdete dokonce i nad krovy, protože taková kuna si svoji potravu nosí právě mezi trámy.

zvíře vačice

Objevit mrtvé zvíře není jednoduché, a většinou ho najdete až jak se začne rozkládat. Silný a nepříjemný zápach není možné ani vyvětrat ani přebít například parfémem. Najít takové zvíře jedna věc, ale efektivně ho zlikvidovat je věc druhá. Těžko přístupných místech je taková práci ještě horší. Jak situaci řešit? Likvidace uhynulých zvířat Praha a okolí Dezimexje tu pro vás. Uhynulé zvíře najdeme, zlikvidujeme a prostory okolo vydezinfikujeme. Zbavíme vás tak nepříjemného zápachu i případných červů, kteří se také v těchto situacích bohužel objevují.