203

Příprava na lyže


Ano, zima se blíží rychlým krokem a meteorologové jako každý rok vyhrožují velkými a tuhými mrazy. Nevím, zda jim ještě vůbec někdo věří, ale není účelem článku toto rozebírat. My se musíme nonens volens připravovat na zimu. Někde už dokonce sněžilo a dělá se z toho aféra. To, co bylo kdysi běžné je dnes zázrak přírody. Ale jen ať ten sníh napadá co nejdříve. My se na něj připravíme. Začneme kontrolou technickou. Tedy vyndáme všechny lyže, které máme, tedy jak sjezdovky, tak běžky a kontrolujeme, zda bude všechno v pořádku. Odstraníme případné závady a poté navštívíme šatník, protože na horách bývá kupodivu zima.

sjezdové lyže

Dodnes má spousta lidí v paměti pokus jisté komerční televize, která nechala v mraze stát litr vody pak tvrdili lidem, že zmrzla. Koho by to napadlo, že ano? Každý se domníval, že ta voda začne vřít a redaktoři si s ní V šatníku je třeba udělat hluboký průzkum, ale ten pánové nechte raději ženám. Já vím, vy byste na sebe navlékli třeba staré tepláky, nebo klidně montérky a vyrazili, ale to už se dneska nenosí. Dnes je třeba pořádná výbava, do které patří třeba i pořádné kalhoty na běžky, nebo kombinéza na sjezdovky. A ženy v tomto mají přece jen větší přehled.

běžky

Tak jako muži rozumí lépe lyžařskému vázání, tak ženy zase lépe vědí, co je to třeba silvini soracte a proto je lépe, když šatník kontrolují ony. Možná si všimnou, že jste zase přibrali, ale co. „V televizi jsou taky tlustý lidi. A proč? Protože se mají!“ Ostatně, při zimních radovánkách to zase shodíte, tak jaképak copak. Nuže, vy jste již technickou práci dodělali a dámy mají dozajista šatník přebraný a jsou připraveny drobátko vám provětrat peněženku. Pokud jste nestačili prchnout, tak nyní je již pozdě. Ale v každém případě jim můžete sdělit, že pokud kliknout na odkaz zde v článku, najdou zboží kvalitní a za velmi příznivou cenu. zalijí kafe. Ale pojďme dále.